Преглед на XM
about

Преглед на XM

Висока регулатива од CySEC и ASIC.
1.000+ тргливи средства низ девизен курс, акции, индекси, стоки, метали и енергии.
Низок CFD
Нула провизии за депозити и повлекувања
Одлична едукативна и истражувачка услуга со дневни интерактивни простории за тргување во живо.
Поддржани повеќе од 20 јазици
Трговци од 190 земји
Бесплатни VPS услуги
Платформи: MetaTrader 4, MetaTrader 5
Маржа и потпора во XM
Упатства

Маржа и потпора во XM

Единствена потпора до 888:1 Флексибилна потпора помеѓу 1:1 – 888:1 Заштита од негативна рамнотежа Следење на изложеност на ризик во реално време ...