Промоција на XM VPS - Бесплатен пристап

Промоција на XM VPS - Бесплатен пристап
  • Период на промоција: Неограничено
  • Промоции: VPS во XM бесплатно


XM VPS — Брзо извршување на трговијата преку молскавично брзо поврзување

XM VPS ви овозможува далечински да се поврзете со виртуелен приватен сервер (VPS) кој се наоѓа на само 1,5 km од нашиот центар за податоци во Лондон, со поврзување со оптички влакна. Искористувањето на оваа услуга ви овозможува да го искористите максимумот од неспоредливото извршување на XM, без да се грижите за други фактори кои можат да ја попречат вашата способност за ефективно тргување, како што се брзината на интернет конекцијата, дефект на компјутерот или прекин на струја.

Преку XM VPS, вашите EA ќе можат да работат без престан, без да треба да ги надгледувате или дури и да го вклучите компјутерот. Услугата XM VPS ќе ви овозможи пристап до Windows Server 2012 со 1,5 GB RAM, 20 GB капацитет на хард диск и 600 MHz посветена моќност на процесорот.

Тргувајте побрзо со XM VPS

Промоција на XM VPS - Бесплатен пристап
Искористете го максимумот од извршувањето на XM со XM VPS
  • Лесно достапно од вашата локација
  • Неспоредливо XM извршување
  • Зголемена брзина на вашите занаети
  • Идеален за употреба на стручни советници (EAs)
  • 24/7 достапност
  • Најсовремена поврзаност со оптички влакна


Како да пристапите до XM VPS за време на промотивниот период?

Клиентите кои одржуваат минимално салдо на трговска сметка од 500 УСД, или еквивалент во други валути, имаат право да бараат бесплатен VPS од Зоната на членови во секое време, под услов да тргуваат со најмалку 2 стандардни кружни лота или 200 микро круга вртете многу месечно. Кога се квалификуваме за бесплатен VPS, ги земаме предвид и сите други трговски сметки што клиентот ги регистрирал користејќи ја истата адреса на е-пошта.

Клиентите кои не ги исполнуваат горенаведените критериуми сè уште можат да побараат XM VPS во Членската област за месечна претплата од 28 американски долари, која автоматски ќе се одземе од нивните MT4/MT5 сметки на првиот ден од секој календарски месец.


Како да се поврзете со вашиот VPS

Чекор 1
Кликнете на копчето Start и напишете „Remote Desktop Connection“ во полето за дијалог. Откако ќе го видите резултатот, кликнете на опцијата за поврзување со далечинска работна површина.
Промоција на XM VPS - Бесплатен пристап

Чекор 2
Од прозорецот за поврзување со далечинска работна површина, едноставно внесете ја XM VPS IP адресата што ви е дадена и кликнете на копчето „Поврзи“.
Промоција на XM VPS - Бесплатен пристап

Чекор 3
За да се поврзете со XM VPS, едноставно внесете го вашето корисничко име и лозинка за најава за VPS.
Промоција на XM VPS - Бесплатен пристап

Чекор 4
Кога ќе се поврзете за прв пат, може да добиете безбедносно известување каде што ќе треба да потврдите дека сакате да се поврзете и покрај сите стандардни предупредувања.
Промоција на XM VPS - Бесплатен пристапПромоција на XM VPS со ограничено време

Само за ограничено време, за време на промотивниот период услугата XM VPS е достапна за сите постоечки и нови XM клиенти – и со уште поповолни услови од досегашните.

Бидејќи нашата ексклузивна промоција може да заврши во секое време без претходна најава, ве молиме редовно посетувајте ја оваа страница за постојано ажурирање.
Thank you for rating.