Жешка вест

Како да се регистрирате и тргувате со Forex на XM
Упатства

Како да регистрирате XM сметка Како да се регистрирате 1. Одете на страницата за регистрација Прво мора да пристапите до порталот за брокер XM, каде што може...

Последни вести

Почетниците заработуваат повеќе од старите трговци во XM, зошто?
Блог

Почетниците заработуваат повеќе од старите трговци во XM, зошто?

Ако го прочитате овој напис, сигурен сум дека сте поминале низ раните фази на трговската „кариера“. Имаше време кога бевте почетник во XM -. Сега гледајќи наназад, толку е смешно и глупаво затоа што заработувате пари без да ја разберете причината. Може да се каже, во тоа време, вашата профитабилност е најдобра. Дали верувате во тоа? Не знаевте ни како да користите индикатор, како можете да остварите профит? Правиш голема грешка. Во тоа време бевте многу внимателни со секоја трговија и ги почитувавте условите за влез во стратегијата што сте ја избрале. Таквата внимателност ви помогна да ги добиете првите неколку победи, иако не толку големи. Сепак, тоа не траеше долго. Времето ве натера да ги изгубите првобитните добри навики. Во денешната статија, ќе разговараме за причините зошто новите трговци тргуваат подобро од старите. Да го следиме!