Како да се најавите на XM?

Како да се најавите на XM?


Како да се најавите на XM сметката?

  1. Одете на веб-страницата на XM
  2. Кликнете на копчето „Најава на член“.
  3. Внесете ја вашата MT4/MT5 ID (реална сметка) и лозинката.
  4. Кликнете на зеленото копче „Најави се“.
  5. Ако сте ја заборавиле лозинката, кликнете на „Ја заборавивте лозинката?“.
Како да се најавите на XM?
На главната страница на страницата и внесете MT4/MT5 ID (реална сметка) и лозинка.

MT4/MT5 ID што го добивте од е-поштата, можете да го пребарувате вашето сандаче за е-пошта за е-пошта за добредојде испратена кога сте ја отвориле вашата сметка. Насловот на е-поштата е „Добредојдовте во XM“.
Како да се најавите на XM?
Како да се најавите на XM?
Потоа, одете на вашата сметка
Како да се најавите на XM?

Ја заборавив лозинката од сметката на XM

Ако сте ја заборавиле лозинката со најавување на веб-страницата на XM , треба да кликнете на « Ја заборавивте лозинката? »:
Како да се најавите на XM?
Потоа, системот ќе отвори прозорец каде што ќе биде побарано да ја вратите лозинката. Треба да му ги дадете на системот соодветните информации подолу и потоа да кликнете на копчето „Поднеси“
Како да се најавите на XM?
Ќе се отвори известување дека е испратена е-пошта на оваа адреса на е-пошта за ресетирање на лозинката.
Како да се најавите на XM?
Понатаму во писмото на вашата е-пошта, ќе ви биде понудено да ја промените вашата лозинка. Кликнете на црвената врска и одете на веб-страницата на XM. Во чиј прозорец креирајте нова лозинка за последователно овластување.
Како да се најавите на XM?
Како да се најавите на XM?
Новата лозинка е успешно ресетирана
Како да се најавите на XM?
Вратете се на екранот за најавувањеза да внесете нова лозинка. Најавете се успешно.
Thank you for rating.