Promovimi XM VPS - Qasje falas

Promovimi XM VPS - Qasje falas
  • Periudha e promovimit: E pakufizuar
  • Promovimet: VPS në XM falas


XM VPS - Ekzekutimi i Shpejtë i Tregtisë përmes Lidhjes së Shpejtë të Rrufesë

XM VPS ju lejon të lidheni në distancë me një Server Virtual Privat (VPS) që ndodhet vetëm 1,5 km larg nga qendra jonë e të dhënave në Londër, me lidhje me fibra optike. Përfitimi i këtij shërbimi ju mundëson të përfitoni sa më shumë nga ekzekutimi i pashembullt i XM, pa pasur nevojë të shqetësoheni për faktorë të tjerë që mund të pengojnë aftësinë tuaj për të tregtuar në mënyrë efektive, si shpejtësia e lidhjes në internet, dështimi i kompjuterit ose ndërprerjet e energjisë elektrike.

Nëpërmjet XM VPS, EA-të tuaja do të jenë në gjendje të funksionojnë pa ndërprerje, pa pasur nevojë t'i monitoroni ato apo edhe ta keni kompjuterin tuaj të ndezur. Shërbimi XM VPS do t'ju japë akses në një Windows Server 2012 me 1,5 GB RAM, 20 GB Kapacitet Hard Drive dhe 600 MHz fuqi të dedikuar të CPU-së.

Tregtoni më shpejt me XM VPS

Promovimi XM VPS - Qasje falas
Përfitoni sa më shumë nga ekzekutimi XM me XM VPS
  • Lehtësisht i aksesueshëm nga vendndodhja juaj
  • Ekzekutim i pashembullt XM
  • Rritja e shpejtësisë së tregtimeve tuaja
  • Ideale për përdorimin e këshilltarëve ekspertë (EA)
  • Disponueshmëria 24/7
  • Lidhja e fundit me fibra optike


Si të hyni në XM VPS gjatë periudhës promovuese?

Klientët që mbajnë një bilanc minimal të llogarisë tregtare prej 500 USD, ose ekuivalent në monedha të tjera, kanë të drejtë të kërkojnë VPS falas nga Zona e Anëtarëve në çdo kohë të caktuar, me kusht që të tregtojnë të paktën 2 lote standarde rrotullimi ose 200 mikro raunde kthejnë shumë në muaj. Kur kualifikohemi për VPS falas, ne marrim gjithashtu parasysh çdo llogari tjetër tregtare që një klient ka regjistruar duke përdorur të njëjtën adresë emaili.

Klientët që nuk plotësojnë kriteret e mësipërme mund të kërkojnë ende XM VPS në Zonën e Anëtarëve për një tarifë mujore prej 28 USD, e cila do të zbritet automatikisht nga llogaritë e tyre MT4/MT5 në ditën e parë të çdo muaji kalendarik.


Si të lidheni me VPS-në tuaj

Hapi 1
Klikoni butonin Start dhe shkruani "Remote Desktop Connection" në kutinë e dialogut. Pasi të shihni rezultatin, klikoni në opsionin për lidhje me desktopin në distancë.
Promovimi XM VPS - Qasje falas

Hapi 2
Nga dritarja "Lidhja e Desktopit në distancë", thjesht shkruani adresën IP të XM VPS që ju është dhënë dhe klikoni butonin "Lidhu".
Promovimi XM VPS - Qasje falas

Hapi 3
Për t'u lidhur me XM VPS, thjesht shkruani emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj të hyrjes në VPS.
Promovimi XM VPS - Qasje falas

Hapi 4
Në lidhjen për herë të parë, mund të merrni një kërkesë sigurie ku do t'ju duhet të konfirmoni se dëshironi të lidheni pavarësisht nga paralajmërimet standarde.
Promovimi XM VPS - Qasje falasPromovim XM VPS me kohë të kufizuar

Vetëm për një kohë të kufizuar, gjatë periudhës promocionale, shërbimi XM VPS është i disponueshëm për të gjithë klientët ekzistues dhe të rinj XM – dhe me kushte edhe më të favorshme se deri tani.

Meqenëse promovimi ynë ekskluziv mund të përfundojë në çdo kohë pa njoftim paraprak, ju lutemi vizitoni rregullisht këtë faqe për të vazhduar të përditësuar.
Thank you for rating.