Si të identifikoheni në XM?

Si të identifikoheni në XM?


Si të identifikoheni në llogarinë XM?

  1. Shkoni në faqen e internetit të XM
  2. Klikoni në butonin “HYRJA E ANËTARËVE”.
  3. Futni ID-në tuaj MT4/MT5 (Llogaria reale) dhe fjalëkalimin.
  4. Klikoni në butonin e gjelbër "Login".
  5. Nëse keni harruar fjalëkalimin, klikoni "Keni harruar fjalëkalimin tuaj?".
Si të identifikoheni në XM?
Në faqen kryesore të faqes dhe futni ID-në MT4/MT5 (Llogaria reale) dhe fjalëkalimin.

ID-ja MT4/MT5 që keni marrë nga Email-i, mund të kërkoni në kutinë tuaj hyrëse të emailit për emailin e mirëseardhjes të dërguar kur keni hapur llogarinë tuaj. Titulli i emailit është "Mirë se vini në XM".
Si të identifikoheni në XM?
Si të identifikoheni në XM?
Pastaj, shkoni në llogarinë tuaj
Si të identifikoheni në XM?

Kam harruar fjalëkalimin tim nga llogaria XM

Nëse keni harruar fjalëkalimin tuaj duke u identifikuar në faqen e internetit të XM , duhet të klikoni « Keni harruar fjalëkalimin tuaj? »:
Si të identifikoheni në XM?
Më pas, sistemi do të hapë një dritare ku do t'ju kërkohet të rivendosni fjalëkalimin tuaj. Duhet t'i jepni sistemit informacionin e duhur më poshtë dhe më pas klikoni butonin "Dërgo"
Si të identifikoheni në XM?
Një njoftim do të hapet se një email është dërguar në këtë adresë e-mail për të rivendosur fjalëkalimin.
Si të identifikoheni në XM?
Më tej në letrën në emailin tuaj, do t'ju ofrohet të ndryshoni fjalëkalimin tuaj. Klikoni në lidhjen e kuqe dhe shkoni në faqen e internetit të XM. Në dritaren e së cilës, krijoni një fjalëkalim të ri për autorizimin pasues.
Si të identifikoheni në XM?
Si të identifikoheni në XM?
Fjalëkalimi i ri është rivendosur me sukses
Si të identifikoheni në XM?
Kthehu në ekranin e hyrjespër të futur një fjalëkalim të ri. Identifikohu me sukses.
Thank you for rating.