Tutoriale - XM Albania - XM Shqipëria

Si të regjistroni një llogari në XM
Tutoriale

Si të regjistroni një llogari në XM

Nëse është hera e parë që hapni një llogari tregtare FX, mund të keni shumë pyetje kur regjistroheni në internet. Më poshtë, ne do të shpjegojmë hapat për hapjen e një llogarie tr...
Si të hapni një llogari demo në XM
Tutoriale

Si të hapni një llogari demo në XM

Ky mësim i kushtohet shpjegimit se si të krijoni një llogari demo në ndërmjetësin Forex XM. Ne do të shpjegojmë hap pas hapi dhe në mënyrë të thjeshtë se si të aktivizoni një ...
Si të identifikoheni në XM?
Tutoriale

Si të identifikoheni në XM?

Si të identifikoheni në llogarinë XM? Shkoni në faqen e internetit të XM Klikoni në butonin “HYRJA E ANËTARËVE”. Futni ID-në tuaj MT4/MT5 (Llogaria reale...
Marzhi dhe Leva në XM
Tutoriale

Marzhi dhe Leva në XM

Levë unike deri në 888:1 Levë fleksibël midis 1:1 - 888:1 Mbrojtja e ekuilibrit negativ Monitorimi i ekspozimit ndaj rrezikut në kohë reale Nuk...
Si të tërhiqni para nga XM
Tutoriale

Si të tërhiqni para nga XM

Si të tërhiqni fonde nga XM Si të tërhiqeni 1/ Klikoni butonin “Tërheqja” në faqen e llogarisë sime Pasi të keni hyrë në llogarinë My XM Group, klik...