Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në XM

Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në XM


Si të regjistroni një llogari XM

Si të regjistroheni


1. Shkoni në faqen e regjistrimit

Fillimisht duhet të hyni në portalin e ndërmjetësit XM, ku mund të gjeni butonin për të krijuar një llogari.

Siç mund ta shihni në pjesën qendrore të faqes ka butonin jeshil për të krijuar një llogari.

Hapja e llogarisë është plotësisht falas.
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në XM
Mund të duhen vetëm 2 minuta për të përfunduar regjistrimin online me XM.


2. Plotësoni fushat e kërkuara

Aty do t'ju duhet të plotësoni formularin me informacionin e kërkuar si më poshtë.
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në XM
 • Emri dhe Mbiemri
  • Ato shfaqen në dokumentin tuaj të identitetit.
 • Vendi i Rezidencës
  • Shteti ku banoni mund të ndikojë në llojet e llogarive, promovimet dhe detajet e tjera të shërbimeve të disponueshme për ju. Këtu mund të zgjidhni vendin ku banoni aktualisht.
 • Gjuha e Preferuar
  • Preferenca gjuhësore mund të ndryshohet gjithashtu më vonë. Duke zgjedhur gjuhën tuaj amtare, do të kontaktoheni nga stafet mbështetëse që flasin gjuhën tuaj.
 • Numri i telefonit
  • Ju mund të mos keni nevojë të bëni një telefonatë me XM, por ata mund të telefonojnë në disa raste.
 • Adresa e emailit
  • Sigurohuni që të shkruani adresën e saktë të emailit. Pas përfundimit të regjistrimit, të gjitha komunikimet dhe hyrjet do të kërkojnë adresën tuaj të emailit.

Ju lutemi vini re: Lejohet vetëm një adresë emaili për klient.

Në XM mund të hapni shumë llogari duke përdorur të njëjtën adresë emaili. Nuk lejohen adresa të shumta emaili për klient.

Nëse jeni një mbajtës ekzistues i llogarisë XM Real dhe dëshironi të hapni një llogari shtesë, duhet të përdorni të njëjtën adresë emaili të regjistruar tashmë me llogarinë tuaj të tjera XM Real.

Nëse jeni një klient i ri XM, ju lutemi sigurohuni që të regjistroheni me një adresë emaili pasi ne nuk lejojmë adresa të ndryshme emaili për çdo llogari që hapni.3. Zgjidhni llojin e llogarisë suaj

Përpara se të vazhdoni në hapin tjetër, duhet të zgjidhni llojin e platformës tregtare. Ju gjithashtu mund të zgjidhni platformat MT4 (MetaTrader4) ose MT5 (MetaTrader5).
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në XM
Dhe lloji i llogarisë që ju pëlqen të përdorni me XM. XM ofron kryesisht llogari standarde, mikro, XM ultra të ulët dhe llogari të aksioneve.
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në XM
Pas regjistrimit, ju gjithashtu mund të hapni llogari të shumta tregtare të llojeve të ndryshme të llogarive.


4. Pajtohuni me Termat dhe Kushtet

Pasi të keni plotësuar të gjitha boshllëqet, së fundi duhet të klikoni në kutitë dhe të shtypni "VAZHDO NË HAPI 2" si më poshtë
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në XM
Në faqen tjetër, ju do t'ju duhet të plotësoni disa detaje më shumë rreth vetes dhe njohurive për investimet.
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në XM
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në XM
Fusha e fjalëkalimit të llogarisë duhet të përbëhet nga tre lloje karakteresh: shkronja të vogla, shkronja të mëdha dhe numra.
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në XM
Pasi të plotësoni të gjitha boshllëqet, së fundi duhet të pajtoheni me termat dhe kushtet, klikoni në kutitë dhe shtypni "HAP NJË LLOGARË REAL" si më sipër

. Pas kësaj, do të merrni një email nga XM për konfirmimin e emailit
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në XM
në kutinë tuaj postare, ju do të marrë një email si ai që mund të shihni në imazhin e mëposhtëm. Këtu, do të duhet të aktivizoni llogarinë duke shtypur aty ku thotë " Konfirmo adresën e emailit ". Me këtë, llogaria demo më në fund aktivizohet.
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në XM
Pas konfirmimit të emailit dhe llogarisë, do të hapet një skedë e re e shfletuesit me informacionin e mirëseardhjes. Ofrohet gjithashtu numri i identifikimit ose i përdoruesit që mund të përdorni në platformën MT4 ose Webtrader.
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në XM
Kthehuni në kutinë tuaj postare, do të merrni të dhënat e hyrjes për llogarinë tuaj.
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në XM
Duhet mbajtur mend se për versionin e Metatrader MT5 ose Webtrader MT5 procesi i hapjes dhe verifikimit të llogarisë është saktësisht i njëjtë.

Si të depozitoni para

Çfarë është një llogari tregtare me shumë pasuri?

Një llogari tregtare me shumë aktive në XM është një llogari që funksionon në mënyrë të ngjashme me llogarinë tuaj bankare, por me ndryshimin se ajo lëshohet me qëllim të tregtimit të monedhave, CFD-ve të indekseve të aksioneve, CFD-ve të aksioneve, si dhe CFD-ve për metalet dhe energjitë.

Llogaritë e tregtimit me shumë aktive në XM mund të hapen në formatet Micro, Standard ose XM Ultra Low , siç mund ta shihni në tabelën e mësipërme.

Ju lutemi vini re se tregtimi me shumë asete është i disponueshëm vetëm në llogaritë MT5, gjë që ju lejon gjithashtu qasje në XM WebTrader.

Në përmbledhje, llogaria juaj tregtare me shumë pasuri përfshin

1. Qasja në zonën e anëtarëve XM
2. Qasja në platformën(at) përkatëse
3. Qasje në XM WebTrader

Ngjashëm me bankën tuaj, pasi të regjistroni një llogari tregtare me shumë aktive me XM për herë të parë, do t'ju kërkohet të kaloni një proces të drejtpërdrejtë KYC (Njihni klientin tuaj), i cili do të lejojë XM të sigurohet që të dhënat personale që ju janë të sakta dhe garantojnë sigurinë e fondeve tuaja dhe detajet e llogarisë suaj. Ju lutemi, vini re se nëse tashmë keni një llogari tjetër XM, nuk do t'ju duhet të kaloni procesin e vërtetimit të KYC pasi sistemi ynë do të identifikojë automatikisht të dhënat tuaja.

Duke hapur një llogari tregtare, do t'ju dërgohen automatikisht të dhënat tuaja të hyrjes me email që do t'ju japin akses në Zonën e Anëtarëve XM.

Zona e Anëtarëve XM është vendi ku ju do të menaxhoni funksionet e llogarisë suaj, duke përfshirë depozitimin ose tërheqjen e fondeve, shikimin dhe pretendimin e promovimeve unike, kontrollimin e statusit tuaj të besnikërisë, kontrollimin e pozicioneve tuaja të hapura, ndryshimin e levës, aksesin në mbështetje dhe aksesin në mjetet tregtare të ofruara nga XM.

Ofertat tona brenda zonës së anëtarëve të klientëve ofrohen dhe pasurohen vazhdimisht me gjithnjë e më shumë funksionalitete, duke u lejuar klientëve tanë gjithnjë e më shumë fleksibilitet për të kryer ndryshime ose shtesa në llogaritë e tyre në çdo kohë të caktuar, pa pasur nevojë për ndihmë nga menaxherët e llogarive të tyre personale.

Detajet e hyrjes në llogarinë tuaj tregtare me shumë pasuri do të korrespondojnë me një hyrje në platformën e tregtimit që përputhet me llojin e llogarisë tuaj, dhe në fund të fundit është vendi ku do të kryeni tregtitë tuaja. Çdo depozitë dhe/ose tërheqje ose ndryshime të tjera të cilësimeve që bëni nga Zona e Anëtarëve XM do të reflektohen në platformën tuaj tregtare përkatëse.

Pyetjet e bëra më shpesh


Kush duhet të zgjedhë MT4?

MT4 është paraardhësi i platformës tregtare MT5. Në XM, platforma MT4 mundëson tregtimin me monedha, CFD në indekset e aksioneve, si dhe CFD për arin dhe naftën, por nuk ofron tregtim në CFD të aksioneve. Klientët tanë që nuk dëshirojnë të hapin një llogari tregtare MT5 mund të vazhdojnë të përdorin llogaritë e tyre MT4 dhe të hapin një llogari shtesë MT5 në çdo kohë.

Qasja në platformën MT4 është e disponueshme për Micro, Standard ose XM Ultra Low sipas tabelës së mësipërme.


Kush duhet të zgjedhë MT5?

Klientët që zgjedhin platformën MT5 kanë akses në një gamë të gjerë instrumentesh duke filluar nga monedhat, CFD-të e indekseve të aksioneve, CFD-të e arit dhe naftës, si dhe CFD-të e aksioneve.

Detajet tuaja të hyrjes në MT5 do t'ju japin gjithashtu akses në XM WebTrader, përveç desktopit (të shkarkueshëm) MT5 dhe aplikacioneve shoqëruese.

Qasja në platformën MT5 është e disponueshme për Micro, Standard ose XM Ultra Low siç tregohet në tabelën e mësipërme.


Cilat lloje të llogarive tregtare ofroni?

 • MICRO : 1 mikro lot është 1000 njësi të monedhës bazë
 • STANDARD : 1 lot standard është 100,000 njësi të monedhës bazë
 • Micro Ultra Low: 1 mikro lot është 1000 njësi të monedhës bazë
 • Standard ultra i ulët: 1 lot standard është 100,000 njësi të monedhës bazë
 • Swap Free Micro: 1 mikro lot është 1000 njësi të monedhës bazë
 • Swap Free Standard: 1 lot standard është 100,000 njësi të monedhës bazë


Cilat janë llogaritë tregtare të XM Swap Free?

Me llogaritë falas të shkëmbimit XM, klientët mund të tregtojnë pa shkëmbime ose tarifa rikthimi për mbajtjen e pozicioneve të hapura gjatë natës. Llogaritë XM Swap Free Micro dhe XM Swap Free Standard ofrojnë tregti pa shkëmbim, me diferenca të ulëta deri në 1 pip, në forex, ar, argjend, si dhe në CFD-të e ardhshme për mallrat, metalet e çmuara, energjitë dhe indekset.

Sa kohë mund të përdor një llogari demo?

Në XM llogaritë demo nuk kanë një datë skadimi, dhe kështu mund t'i përdorni ato për aq kohë sa dëshironi. Llogaritë demo që kanë qenë joaktive për më shumë se 90 ditë nga identifikimi i fundit do të mbyllen. Sidoqoftë, mund të hapni një llogari të re demo në çdo kohë. Ju lutemi vini re se lejohen maksimumi 5 llogari demo aktive.

Si të tërhiqni fonde nga XM

Tërheqja nga XM Broker është shumë e thjeshtë, , e plotë brenda 1 minute!

Ne ofrojmë një gamë të gjerë opsionesh pagese për depozita/tërheqje: me karta krediti të shumta, mënyra të shumta pagese elektronike, transfertë bankare, transferta bankare lokale dhe mënyra të tjera pagese.


Si të tërhiqeni


1/ Klikoni butonin “Tërheqja” në faqen e llogarisë sime

Pasi të keni hyrë në llogarinë My XM Group, klikoni “Tërheqja” në meny.
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në XM

2/ Zgjidhni Opsionet e tërheqjes

Ju lutemi vini re sa vijon:

 • Ju sugjerojmë fuqimisht që të paraqisni kërkesa për tërheqje pas mbylljes së pozicioneve tuaja.
 • Ju lutemi vini re se XM pranon kërkesat për tërheqje për llogaritë tregtare me pozicione të hapura; megjithatë, për të garantuar sigurinë e tregtisë së klientëve tanë zbatohen kufizimet e mëposhtme:

a) Kërkesat që do të shkaktonin uljen e nivelit të marzhit nën 150% nuk ​​do të pranohen nga e hëna 01:00 deri të premten 23:50 GMT+2 (zbatohet DST).
b) Kërkesat që mund të bëjnë që niveli i marzhit të bjerë nën 400% nuk ​​do të pranohen gjatë fundjavave, nga e premtja 23:50 deri të hënën 01:00 GMT+2 (zbatohet DST).

 • Ju lutemi vini re se çdo tërheqje e fondeve nga llogaria juaj tregtare do të rezultojë në heqjen proporcionale të bonusit tuaj tregtar.
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në XM
Kartat e kreditit/debitit mund të tërhiqen deri në shumën e depozitës.

Pas tërheqjes deri në shumën e depozituar, ju mund të zgjidhni të tërhiqni shumën e mbetur duke përdorur cilëndo metodë që ju pëlqen.

Për shembull: Ju keni depozituar 1000 USD në kartën tuaj të kreditit dhe keni një fitim prej 1000 USD pas tregtimit. Nëse dëshironi të tërhiqni para, duhet të tërhiqni 1000 USD ose shumën e depozituar duke përdorur kartën e kreditit, 1000 USD të mbetura mund t'i tërheqni me metoda të tjera.
Metodat e depozitimit Metodat e mundshme të tërheqjes
Kartë Krediti/Debiti Tërheqjet do të përpunohen deri në shumën e depozituar me kartë krediti/debiti.
Shuma e mbetur mund të tërhiqet me metoda të tjera
NETELLER/ Skrill/ WebMoney Zgjidhni metodën tuaj të tërheqjes përveç kartës së kreditit ose debitit.
Transferte bankare Zgjidhni metodën tuaj të tërheqjes përveç kartës së kreditit ose debitit.

3/ Futni shumën që dëshironi të tërhiqni dhe dorëzoni kërkesën

Për shembull: keni zgjedhur "Transfertë bankare", më pas zgjidhni emrin e bankës, shkruani numrin e llogarisë bankare dhe shumën që dëshironi të tërhiqni.

Klikoni "Po" për të rënë dakord me procedurën e preferuar të tërheqjes, më pas klikoni "Kërko".
Si të regjistroheni dhe tërhiqeni në XM
Kështu, kërkesa për tërheqje është paraqitur.

Shuma e tërheqjes do të zbritet automatikisht nga llogaria juaj tregtare. Kërkesat për tërheqje nga XM Group do të përpunohen brenda 24 orëve (përveç të shtunës, të dielës dhe festave publike)
Metodat e tërheqjes Tarifat e tërheqjes Shuma minimale e tërheqjes Koha e përpunimit
Kartë Krediti/Debiti Falas 5 USD ~ 2-5 dite pune
NETELLER/ Skrill/ WebMoney Falas 5 USD ~ 24 ore pune
Transferte bankare XM mbulon të gjitha tarifat e transferimit 200 USD ~ 2-5 dite pune
Sa i përket kartave të kreditit dhe kartave të debitit, meqenëse rimbursimet trajtohen nga kompanitë e kartave, edhe nëse XM Group ka përfunduar kërkesën për tërheqje brenda 24 orëve , mund të duhen disa javë deri në një muaj për të përfunduar procesin. Prandaj, rekomandohet që të tërhiqni fondeve në kohën e duhur.

Mohimet

e përgjegjësisë XMP (bonus) që është shlyer do të hiqet plotësisht edhe nëse tërheq vetëm 1 USD


Në XM, një klient mund të hapë deri në 8 llogari.

Prandaj, është e mundur të parandaloni heqjen e të gjithë XMP (bonusit) duke hapur një llogari tjetër, duke transferuar shumën e investimit në këtë llogari dhe duke e përdorur atë për të tërhequr para.


Çfarë opsionesh pagese kam për të tërhequr para?

Ne ofrojmë një gamë të gjerë opsionesh pagese për depozita/tërheqje: me karta krediti të shumta, mënyra të shumta pagese elektronike, transfertë bankare, transferta bankare lokale dhe mënyra të tjera pagese.

Sapo të hapni një llogari tregtare, mund të identifikoheni në Zonën tonë të Anëtarëve, të zgjidhni një mënyrë pagese sipas preferencës tuaj në faqet e Depozitave/Tërheqjes dhe të ndiqni udhëzimet e dhëna.

Pyetjet e bëra më shpesh


Cila është shuma minimale dhe maksimale që mund të tërheq?

Shuma minimale e tërheqjes është 5 USD (ose prerje ekuivalente) për mënyra të shumta pagese të mbështetura në të gjitha vendet. Sidoqoftë, shuma ndryshon sipas mënyrës së pagesës që zgjidhni dhe statusit të vërtetimit të llogarisë suaj tregtare. Mund të lexoni më shumë detaje rreth procesit të depozitimit dhe tërheqjes në Zonën e Anëtarëve.


Cila është procedura e përparësisë së tërheqjes?

Për të mbrojtur të gjitha palët kundër mashtrimit dhe për të minimizuar mundësinë e pastrimit të parave dhe/ose financimit të terrorizmit, XM do të përpunojë vetëm tërheqjen/rimbursimet në burimin e depozitës origjinale sipas Procedurës së Prioritetit të Tërheqjes më poshtë:
 • Tërheqjet e kartës së kreditit/debitit. Kërkesat për tërheqje të dorëzuara, pavarësisht nga mënyra e zgjedhur e tërheqjes, do të përpunohen nëpërmjet këtij kanali deri në shumën totale të depozituar nga kjo metodë.
 • Tërheqjet e portofolit elektronik. Rimbursimet/tërheqjet e portofolit elektronik do të përpunohen pasi të gjitha depozitat e kartës së kreditit/debitit të jenë rimbursuar plotësisht.
 • Metoda të tjera. Të gjitha metodat e tjera të tilla si tërheqjet bankare do të përdoren pasi depozitat e bëra me dy metodat e mësipërme të jenë shteruar plotësisht.

Të gjitha kërkesat për tërheqje do të plotësohen brenda 24 orëve të punës; megjithatë të gjitha kërkesat për tërheqje të paraqitura do të pasqyrohen menjëherë në llogarinë tregtare të klientëve si tërheqje në pritje. Në rast se një klient zgjedh një metodë të gabuar tërheqjeje, kërkesa e klientit do të përpunohet sipas Procedurës së Prioritetit të Tërheqjes të përshkruar më sipër.

Të gjitha kërkesat për tërheqje të klientëve do të përpunohen në monedhën në të cilën depozitimi është bërë fillimisht. Nëse monedha e depozitës ndryshon nga monedha e transferimit, shuma e transferimit do të konvertohet nga XM në monedhën e transferimit me kursin mbizotërues të këmbimit.


A ka ndonjë tarifë tërheqjeje?

Ne nuk ngarkojmë asnjë tarifë për opsionet tona të depozitimit/tërheqjes. Për shembull, nëse depozitoni 100 USD nga Skrill dhe më pas tërheqni 100 USD, do të shihni shumën e plotë prej 100 USD në llogarinë tuaj Skrill pasi ne mbulojmë të gjitha tarifat e transaksionit në të dyja anët për ju.

Kjo vlen edhe për të gjitha depozitat me kartë krediti/debiti. Për depozitat/tërheqjet nëpërmjet transfertës bankare ndërkombëtare, XM mbulon të gjitha tarifat e transfertave të vendosura nga bankat tona, me përjashtim të depozitave që arrijnë në më pak se 200 USD (ose prerje ekuivalente).


Nëse tërheq para nga llogaria ime, a mund të tërheq edhe fitimin e bërë me bonus? A mund ta tërheq bonusin në çdo fazë?

Bonusi është vetëm për qëllime tregtare dhe nuk mund të tërhiqet. Ne ju ofrojmë shumën e bonusit për t'ju ndihmuar të hapni pozicione më të mëdha dhe t'ju lejojmë të mbani pozicionet tuaja të hapura për një periudhë më të gjatë. Të gjitha fitimet e bëra me bonus mund të tërhiqen në çdo kohë.
Thank you for rating.