Si të bëni një depozitë në XM Tajlandë

Si të bëni një depozitë në XM Tajlandë


Si të depozitoni para në XM

Në llogaritë tregtare të XM, ka mënyra të ndryshme për të bërë një depozitë.

Në këtë artikull, ne do t'ju tregojmë se si të bëni një depozitë në llogaritë tregtare të XM duke përdorur Kartat e Kreditit/Debitit, Transferta Bankare Online, Pagesat Elektronike.


Kartat e Kreditit/Debitit

Depozitoni në Desktop

Për të bërë një depozitë në llogarinë tregtare të XM, ju lutemi ndiqni udhëzimet e mëposhtme.

1. Hyni në XM

Shtypni “ Hyrja e Anëtarëve ”.
Si të bëni një depozitë në XM Tajlandë
Futni ID-në dhe fjalëkalimin tuaj MT4/MT5, shtypni "Login".
Si të bëni një depozitë në XM Tajlandë


2. Zgjidhni metodën e depozitimit "Kartat e Kreditit/Debitit"

Metodat e depozitimit Koha e përpunimit Tarifat e depozitave
Kartat e Kreditit/Debitit
Menjëherë Falas

Si të bëni një depozitë në XM Tajlandë

Si të bëni një depozitë në XM Tajlandë

SHËNIM : Përpara se të vazhdoni me një depozitë nëpërmjet kartës së kreditit/debitit, ju lutemi vini re sa vijon:

  • Ju lutemi sigurohuni që të gjitha pagesat të bëhen nga një llogari e regjistruar në të njëjtin emër si llogaria juaj XM.
  • Të gjitha tërheqjet, duke përjashtuar fitimet, mund të kthehen vetëm në kartën e kreditit/debitit nga e cila është nisur depozitimi, deri në shumën e depozituar.
  • XM nuk ngarkon asnjë komision ose tarifë për depozitat nëpërmjet kartave të kreditit/debitit.
  • Duke paraqitur një kërkesë depozite, ju pranoni që të dhënat tuaja të ndahen me palët e treta, duke përfshirë ofruesit e shërbimeve të pagesave, bankat, skemat e kartave, rregullatorët, organet e zbatimit të ligjit, agjencitë qeveritare, zyrat e referencës së kreditit dhe palët e tjera që ne i konsiderojmë të nevojshme për të përpunuar pagesën tuaj dhe/ ose verifikoni identitetin tuaj.


3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni "Depozitim"
Si të bëni një depozitë në XM Tajlandë
4. Konfirmoni ID-në e llogarisë dhe shumën e depozitës

Klikoni në "Konfirmo" për të vazhduar.
Si të bëni një depozitë në XM Tajlandë
5. Futni të gjithë informacionin e kërkuar për të përfunduar depozitën

Kliko "Paguaj Tani"
Si të bëni një depozitë në XM Tajlandë
Shuma e depozitës do të pasqyrohet menjëherë në llogarinë tuaj tregtare.

A keni probleme me depozitimin në XM MT4 ose MT5?

Kontaktoni ekipin e tyre mbështetës në Livechat. Ato janë në dispozicion për 24/7.

Depozitë në celular


1/ Klikoni butonin “Depozitim” nga menyja Pasi të keni hyrë në llogarinë zyrtare të Grupit XM

Llogaria ime, klikoni butonin “Depozitim” në menynë në anën e majtë të ekranit 2/ Zgjidhni mënyrën e pagesës së Depozitës Kartat e kreditit/debitit janë një pagesë e rekomanduar për depozitoni sepse është e thjeshtë dhe lejon depozitimin e shpejtë 3/ Futni shumën që dëshironi të depozitoni Përdorni monedhën tuaj të regjistruar kur hapni një llogari. Nëse keni zgjedhur monedhën tregtare është USD, atëherë vendosni shumën e depozitës në USD. Pasi të kontrolloni ID-në e llogarisë XM dhe shumën e parave të nevojshme për të depozituar, shkruani shumën që dëshironi të depozitoni në llogarinë tuaj, klikoni "Depozitim" dhe do të ridrejtoheni në moshën e pagesës. 4. Konfirmoni ID-në e llogarisë dhe shumën e depozitës
Si të bëni një depozitë në XM TajlandëSi të bëni një depozitë në XM Tajlandë

Si të bëni një depozitë në XM Tajlandë


Nëse informacioni është i saktë, atëherë klikoni në butonin "Konfirmo".
Si të bëni një depozitë në XM Tajlandë

5/ Futni informacionin e kartave të kreditit/debitit

Ju lutemi vendosni informacionin e kartës suaj të kreditit/debitit sepse sistemi do t'ju drejtojë automatikisht në faqen e futjes së informacionit të kartës.

Nëse karta juaj është tarifuar më parë, disa informacione duhet të ishin futur më parë. Konfirmoni informacionin si data e skadencës, …sigurohuni që të gjitha informacionet të jenë të sakta.
Si të bëni një depozitë në XM Tajlandë
Pasi të plotësohet informacioni, klikoni në butonin “ Depozitoni ” një mesazh do të shfaqet “ju lutemi prisni derisa të përpunojmë pagesën tuaj”.

Ju lutemi , mos klikoni butonin Kthehu prapa në shfletues ndërsa pagesa është duke u përpunuar.

Pastaj procesi përfundon.

Metodat e depozitimit të ndryshme nga pagesa me karta krediti/debiti nuk do të pasqyrohen menjëherë.

Nëse pagesa nuk pasqyrohet në llogari, ju lutemi kontaktoni ekipin mbështetës në XM Group nëse pagesa nuk pasqyrohet në llogari.

Përveç kësaj, nëse llogaria juaj është depozituar nga një vend i huaj, përveç adresës suaj të rezidentit të përhershëm të regjistruar, do t'ju duhet t'i bashkëngjitni ekipit mbështetës një fletë me detaje të kartave të kreditit/debitit dhe një imazh të kartave të kreditit/Debitit për arsye sigurie

. Dispozitat e mësipërme do të zbatohen në rastin e kartave të kreditit/debitit të lëshuara në një vend të huaj ose kur udhëtoni jashtë vendit.


Pagesat Elektronike

Për të bërë një depozitë në llogarinë tregtare të XM, ju lutemi ndiqni udhëzimet e mëposhtme.

1. Hyni në XM

Shtypni “ Hyrja e Anëtarëve ”.
Si të bëni një depozitë në XM Tajlandë
Futni ID-në dhe fjalëkalimin tuaj MT4/MT5, shtypni "Login".
Si të bëni një depozitë në XM Tajlandë


2. Zgjidhni metodat e depozitimit që dëshironi të depozitoni, shembull: Skrill

Metodat e depozitimit Koha e përpunimit Tarifat e depozitave
Pagesat Elektronike Menjëherë ~ brenda 1 ore XM nuk do të marrë shumën e plotë që keni depozituar sepse Skrill ngarkon tarifa për përpunimin e transaksionit tuaj. Megjithatë, XM do të mbulojë bilancin e çdo tarife të ngarkuar nga Skrill, duke kredituar llogarinë tuaj me shumën përkatëse.

Si të bëni një depozitë në XM Tajlandë

Si të bëni një depozitë në XM Tajlandë

SHËNIM : Përpara se të vazhdoni me një depozitë nëpërmjet Skrill, ju lutemi vini re sa vijon:

  • Ju lutemi sigurohuni që të gjitha pagesat të bëhen nga një llogari e regjistruar në të njëjtin emër si llogaria juaj XM.
  • Nëse nuk keni një llogari me Skrill dhe dëshironi të regjistroheni ose të mësoni më shumë, ju lutemi përdorni këtë lidhje www.skrill.com.
  • Duke paraqitur një kërkesë depozite, ju pranoni që të dhënat tuaja të ndahen me palët e treta, duke përfshirë ofruesit e shërbimeve të pagesave, bankat, skemat e kartave, rregullatorët, organet e zbatimit të ligjit, agjencitë qeveritare, zyrat e referencës së kreditit dhe palët e tjera që ne i konsiderojmë të nevojshme për të përpunuar pagesën tuaj dhe/ ose verifikoni identitetin tuaj.


3. Fusni llogarinë Skrill, shumën e depozitës dhe klikoni "Depozitim"
Si të bëni një depozitë në XM Tajlandë
4. Konfirmoni ID-në e llogarisë, llogarinë Skrill dhe shumën e depozitës

Klikoni në "Konfirmo" për të vazhduar.
Si të bëni një depozitë në XM Tajlandë
5. Futni të gjithë informacionin e kërkuar për të përfunduar Depozitën

Si të bëni një depozitë në XM Tajlandë

Transfertë bankare në internet

Për të bërë një depozitë në llogarinë tregtare të XM, ju lutemi ndiqni udhëzimet e mëposhtme.

1. Hyni në XM

Shtypni “ Hyrja e Anëtarëve ”.
Si të bëni një depozitë në XM Tajlandë
Futni ID-në dhe fjalëkalimin tuaj MT4/MT5, shtypni "Login".
Si të bëni një depozitë në XM Tajlandë


2. Zgjidhni mënyrën e depozitimit "Transferta bankare në internet"

Metodat e depozitimit Koha e përpunimit Tarifat e depozitave
Transfertë bankare në internet 3-5 dite pune Falas

Si të bëni një depozitë në XM Tajlandë

Si të bëni një depozitë në XM Tajlandë

SHËNIM : Përpara se të vazhdoni me një depozitë nëpërmjet Transfertës Bankare Online, ju lutemi vini re sa vijon:

  • Ju lutemi sigurohuni që të gjitha pagesat të bëhen nga një llogari e regjistruar në të njëjtin emër si llogaria juaj XM.
  • XM nuk ngarkon asnjë komision ose tarifë për depozitat nëpërmjet bankingut online.
  • Duke paraqitur një kërkesë depozite, ju pranoni që të dhënat tuaja të ndahen me palët e treta, duke përfshirë ofruesit e shërbimeve të pagesave, bankat, skemat e kartave, rregullatorët, organet e zbatimit të ligjit, agjencitë qeveritare, zyrat e referencës së kreditit dhe palët e tjera që ne i konsiderojmë të nevojshme për të përpunuar pagesën tuaj dhe/ ose verifikoni identitetin tuaj.


3. Zgjidhni emrin e bankës, vendosni shumën e depozitës dhe klikoni "Depozitim"
Si të bëni një depozitë në XM Tajlandë
. 4. Konfirmoni ID-në e llogarisë dhe shumën e depozitës

Klikoni "Konfirmo" për të vazhduar.
Si të bëni një depozitë në XM Tajlandë
5. Futni të gjithë informacionin e kërkuar për të përfunduar Depozitën

FAQ për depozitimin XM


Çfarë opsionesh pagese kam për të depozituar/tërhequr para?

Ne ofrojmë një gamë të gjerë opsionesh pagese për depozita/tërheqje: me karta krediti të shumta, mënyra të shumta pagese elektronike, transfertë bankare, transferta bankare lokale dhe mënyra të tjera pagese.

Sapo të hapni një llogari tregtare, mund të identifikoheni në Zonën tonë të Anëtarëve, të zgjidhni një mënyrë pagese sipas preferencës tuaj në faqet e Depozitave/Tërheqjes dhe të ndiqni udhëzimet e dhëna.


Në cilat monedha mund të depozitoj para në llogarinë time tregtare?

Ju mund të depozitoni para në çdo monedhë dhe ato do të konvertohen automatikisht në monedhën bazë të llogarisë tuaj, me çmimin ndërbankar mbizotërues XM.

Cila është shuma minimale dhe maksimale që mund të depozitoj/tërheq?

Shuma minimale e depozitës/tërheqjes është 5 USD (ose prerje ekuivalente) për mënyra të shumta pagese të mbështetura në të gjitha vendet. Sidoqoftë, shuma ndryshon sipas mënyrës së pagesës që zgjidhni dhe statusit të vërtetimit të llogarisë suaj tregtare. Mund të lexoni më shumë detaje rreth procesit të depozitimit dhe tërheqjes në Zonën e Anëtarëve.

Sa kohë duhet që fondet të arrijnë në llogarinë time bankare?

Varet nga vendi ku dërgohen paratë. Teli standard i bankës brenda BE-së zgjat 3 ditë pune. Telat e bankave në disa vende mund të zgjasin deri në 5 ditë pune.

Sa kohë zgjat depozitimi/tërheqja me kartë krediti, e-portofol ose ndonjë mënyrë tjetër pagese?

Të gjitha depozitat janë të menjëhershme, përveç transfertës bankare. Të gjitha tërheqjet përpunohen nga zyra jonë e pasme në 24 orë në ditë pune.


A ka ndonjë tarifë depozitimi/tërheqjeje?

Ne nuk ngarkojmë asnjë tarifë për opsionet tona të depozitimit/tërheqjes. Për shembull, nëse depozitoni 100 USD nga Skrill dhe më pas tërheqni 100 USD, do të shihni shumën e plotë prej 100 USD në llogarinë tuaj Skrill pasi ne mbulojmë të gjitha tarifat e transaksionit në të dyja anët për ju.

Kjo vlen edhe për të gjitha depozitat me kartë krediti/debiti. Për depozitat/tërheqjet nëpërmjet transfertës bankare ndërkombëtare, XM mbulon të gjitha tarifat e transfertave të vendosura nga bankat tona, me përjashtim të depozitave që arrijnë në më pak se 200 USD (ose prerje ekuivalente).

Nëse depozitoj fonde me e-portofol, a mund të tërheq para në kartën time të kreditit?

Për të mbrojtur të gjitha palët kundër mashtrimit dhe në përputhje me ligjet dhe rregulloret në fuqi për parandalimin dhe ndalimin e pastrimit të parave, politika e kompanisë sonë është të kthejë fondet e klientëve në origjinën e këtyre fondeve, dhe si e tillë tërheqja do të kthehet në e-në tuaj. -llogaria e portofolit. Kjo vlen për të gjitha metodat e tërheqjes dhe tërheqja duhet të kthehet në burimin e depozitimit të fondeve.

Thank you for rating.